Nová instalace studentů Fakulty architektury v dejvickém kampusu

Třetí červencový týden představili studenti a pedagogové Fakulty architektury ČVUT instalaci, kterou se rozhodli vylepšit dejvický kampus. V místech spontánně vyšlapané cesty, kterou si lidé zkracovali cestu od fakulty k Národní technické knihovně, vytvořili dřevěný průchod v rámci letního rukodělného workshopu, jež pro studenty zorganizovali pedagogové Josef Mádr a Šárka Malošíková. Tohoto projektu se zúčastnilo celkem 17 studentů Fakulty architektury, z nichž každý navrhl vlastní řešení a následně bylo vybráno to nejlepší k realizaci a společně se pak všichni podíleli na výstavbě dřevěné instalace. Výsledkem je 35 dřevěných rámu, zakotvených do země a spojených závitovými tyčemi, které tvoří tunel, resp. jakýsi most.

Tato instalace je v dejvickém kampusu po AIR house, ve kterém sídlí informační centrum ČVUT, již druhým projektem Fakulty architektury.

Dotazy a připomínky pište na ilona.prausova@cvut.cz.